Local2Local

Food-y-bag veganistisch € 20,00

(H)eerlijk eten voor € 20,00 per week, dat wil jij toch ook!?

Een rijkelijk gevulde tas met lekkere & lokale producten. Voor meer informatie over de inhoud van de tas zie: https://www.local2local.nl/dezeweek/

Interessant om te weten; Elk product heeft een 100% gegarandeerde (lokale) herkomst. Studenten werken mee aan dit nieuwe voedselnetwerk. Wij zetten zoveel mogelijk no-waste programma's in.

Let wel, het is voor ons een hele uitdaging om een veganistische variant te ontwikkelen. Wij vragen dan ook wat extra coulance over de grootte van de regio waar de producten vandaan komen. Lokaal betekent in dit geval Nederland maar zoveel mogelijk in de buurt van Utrecht.

Indien mogelijk, neem bij het ophalen van jouw Food-y-Bag zelf een tas mee! Een grote shopper is voldoende.

Voedselallergieën
Dit product bevat (mogelijk sporen van) de volgende stoffen en producten:
Glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, khorasantarwe/ kamut)
Lupine
Mosterd
Noten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten)
Pinda
Selderij
Sesamzaad
Soja


Over prijs- en productinformatie: Bij Local2Local doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Beschikbaar voor levering in week:

W50 W51 W52 W01 W02 W03 W04

Aangeboden door:
Local2Local BV

Vertel het jouw vrienden!