Local2Local

Belegen biologische kaas (A2) 1 kg € 25,32

Belegen biologische koeienkaas (A2 melk) van Ecoboerderij De Haan uit Ingen.

A2-kaas van Guernsey en Fleckvieh koeien die alleen mineraalrijk gras krijgen en een halve kg bietenpulp tijdens het melken. De koeien krijgen gevitaliseerd water van Vitaliser en de melk voor de kaas is ook gevitaliseerd. Op het weiland wordt gevitaliseerd schelpenzand, lava, Keltisch zeezout en Zechsal magnesium gestrooid. Ook wordt er geen drijfmest, kunstmest, bestrijdingsmiddel, antibiotica en inentingen gebruikt.

Prijs per kg.

Voedselallergieën
Dit product bevat (mogelijk sporen van) de volgende stoffen en producten:
Melk (inclusief lactose)


Over prijs- en productinformatie: Bij Local2Local doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Beschikbaar voor levering in week:

W34 W35 W36 W37 W38 W39 W40

Aangeboden door:
Ecoboerderij De Haan

Vertel het jouw vrienden!

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen

Wil je verder winkelen of ben je klaar en wil je bestellen?

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW