Local2Local

Acaciahoning 350 gram € 6,85

Acaciahoning is afkomstig van een drachtplant Robinia Pseudocacia. De honing bevat evenals de plantenbloesem Acacine, een flavoneglucoside, een etherische olie, en dat is verantwoordelijk voor de typische geur. De honing is, met mate, aan diabeten aan te bevelen. Hij wordt gebruikt bij hoest en verkoudheid. Bovendien wordt de honing net zoals de plant voorgeschreven als bloedzuiverend middel en bij spijsverteringsklachten die het gevolg zijn van een te grote zuurafscheiding van de maag. 

Inhoud pot: 350 gram. Prijs per stuk.

Deze honing komt van een ambachtelijke imkerij waar door meer dan 400 eigen bijenvolken een zuiver en pure honing wordt geproduceerd. De imkerij is gelegen aan de Kromme Rijn in Wijk bij Duurstede en aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug in Rhenen.


Over prijs- en productinformatie: Bij Local2Local doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Beschikbaar voor levering in week:

W39 W40 W41 W42 W43 W44 W45

Aangeboden door:
HNYB

Vertel het jouw vrienden!

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen

Wil je verder winkelen of ben je klaar en wil je bestellen?

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW