Local2Local

Utregs Supersap

De zomer van 2018 was de warmste in de laatste 300 jaar, de fruitoogsten zijn dan ook optimaal geweest. De appels en peren kunnen niet voller van smaak zijn.

Biologische fruitteler William Pouw en andere telers uit de provincie Utrecht hebben daarom in samenwerking met Local2Local speciale appel-, peren- en appel-perensappen gemaakt onder een toepasselijke naam: Utregs Supersap. 

Supersap-teler William Pouw

Utregs Supersap is afkomstig van biologische fruitteler William Pouw in Schalkwijk, in samenwerking met Local2Local. De kleigrond van zijn 18 hectare fruitgaarden onderaan de dijk van de Lek staat bekend als de beste en meest vruchtbare bodem in Nederland. William is een van de drijvende krachten achter de versterking van de lokale voedselketen in de provincie Utrecht. 

Met de aankoop van Utregs Supersap steun je William Pouw en de Utregse voedselcultuur.

Bestel Utregs Supersap!

UPDATE 3 dec: de verkoop was een groot succes, iedereen dank voor de steun! Dit betekent vanaf vandaag dat als je een bestelling Utregs Supersap plaatst, deze in januari 2019 geleverd kan worden. Dan persen we namelijk de volgende batch appels en peren van William Pouw! Tip: wij lanceerden ook Betuws Supersap en als de verkoop net zo loopt als bij Utregs Supersap, dan kunnen wij deze in de loop van december leveren.

Een doos bestaat uit 12 flessen van 0.75 liter en er zijn drie soorten sap verkrijgbaar: appel, peer en appel-peer.

Prijs per doos: € 20,40, excl 6% btw (= per fles: € 1,70, excl 6% btw)

Bezorgkosten in provincie Utrecht:

  • t/m 5 dozen: € 5,-
  • per pallet, 60 dozen met 720 flessen: € 25,-

Deze prijzen gelden voor zowel zakelijke als consumentenbestellingen. De betaling gaat per factuur.

Utregs Supersap is 2 jaar houdbaar en hoeft niet gekoeld bewaard te worden. Je kunt dus zonder probleem veel op voorraad nemen! De levertijd is 2 weken, want het fruit wordt pas na bestelling vers geperst. 

Van Utreg voor Utreg!

Wil je een bestelling van een grotere volume plaatsen?
Neem dan contact met ons op via [email protected].


Zij gingen je al voor