Local2Local

Zuivelboerderij Doruvael

Le Petit Doruvael is een van de eerste regionale speciaalkaasjes en niet meer weg te denken uit het Groene Hart! Jirco Vlooswijk heeft een melkveebedrijf, kaasmakerij, zus Patricia een zorgboerderij en zus Bianca een boerderijwinkel in Montfoort en een kaas en noten winkel in het Hartje van Oudewater.

Door een ruilverkaveling is de familie in Montfoort terecht gekomen en heeft hun bedrijf Doruvael genoemd. Door Ruilverkaveling Van Elders. Jirco maakt op ambachtelijke wijze kazen met als specialiteit ‘Le petit Doruvael’. Deze lieveling is met een grote dosis nieuwsgierigheid, uitvindersgeest en vooral ambachtelijk vakmanschap ontwikkeld.

U herkent Le Petit Doruvael aan de opvallende rood-oranje kleur. Het jonge kaasje is smeuïg en zacht van smaak. Le Petit Doruvael is heerlijk als dessertkaasje en smaakt uitstekend bij een goed glas wijn. Een welkome aanvulling op het Nederlandse kaasplankje en in de keuken door zijn goede smeltbaarheid! Le Petit Doruvael is een juweeltje onder de kazen en wordt bekroond met het Groene Hart keurmerk.

Naast de Le Petit Doruvael heeft de boerderijwinkel volop kazen uit de streek en eigen kazen van de boerderij van jong tot overjarig en diverse kruiden. Niet alleen kaas van koe maar ook geit en schaap.

Maar… zij verkopen ook ijs, sap, joghurt, hangop, honing en meel uit de streek.

Le Petit Doruvael romig roodflorakaasje (wiel) 6 kg
€ 70,08

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW