Local2Local

Zuivel- en kampeerboerderij Veldhoeven

Aan de rand van het dorpje Zoeterwoude, in het land Van Wijk en Wouden midden in het Groene Hart, ligt Zuivelboerderij Veldhoeve. In deze oase van rust en stilte in de drukte van de randstad kunnen de koeien nog naar hartelust genieten van vers gras.

In de polder staat het melkveebedrijf van de familie Veldhuijzen, bestaande uit Sjaak, Wilma, Edwin, Lisa, Bonita en Nicky. Het bedrijf heeft de naam Veldhoeve gekregen, verwijzend naar de prachtige groene grasvelden waarmee het bedrijf is omgeven. Op de Veldhoeve zorgen ongeveer 80 koeien dagelijks voor heerlijke romige verse volle melk.

Uniek aan de Veldhoeve is dat zij een deel van de melk van de eigen koeien verwerkt tot zuivere en heerlijke zuivelproducten! De boerderij beschikt over een uiterst modern en schoon machinepark om de zuivel te verwerken tot kwaliteitsproducten. De kwaliteit van de geproduceerde zuivel is gewaarborgd door middel van diverse controles (o.a. COKZ) en tal van maatregelen om de zuivelproducten onder HACCP gelijkwaardige normen te produceren.

Naast de zuivel is er meer te vinden op De Veldhoeve. Op het terras kunt u genieten van het uitzicht over de polder. Daarnaast kunt u ook overnachten op de Veldhoeve, bijvoorbeeld op de camping of in het Zomerhuis.

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW