Local2Local


Zachtfruitkwekerij van As

Wij startten ons bedrijf in 1989 met aardbeien in de volle grond. In 1992 bouwden wij tunnelkassen om de aardbeien te beschermen tegen negatieve weersinvloeden en gingen wij de aardbeien op hoogte telen zodat de vruchten mooi schoon blijven en er makkelijker geoogst kon worden. Drie jaar later bouwden wij buiten stellingen zodat wij aardbeien van hoge kwaliteit het hele seizoen konden aanbieden. In 2002 voegden wij de verwarmde kas toe. Dit maakt verkoop gedurende het hele seizoen mogelijk, van begin april tot eind december. 

In de opvolgende jaren vergrootten wij het aanbod met (herfst)frambozen, bramen en rode en blauwe bessen. Wij verkochten altijd al aan particulieren op bepaalde tijden, maar in 2011 plaatsten wij een gekoelde verkoopautomaat zodat het nu mogelijk is om buiten de normale verkooptijden overheerlijk, vers zachtfruit aan te bieden.

Wij streven naar een zo goed mogelijk geteelt product, met een heerlijke smaak, en wij maken zo min mogelijk gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en zoveel mogelijk van biologische bestrijding van plaaginsecten en dergelijke.

Ons bedrijf voldoet aan alle milieueisen wat betreft grond, lucht- en waterkwaliteit en wij zijn GlobalG.A.P.-gecertificeerd. 

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW