Local2Local

Pluimveebedrijf Lagerweij

Pluimveebedrijf Lagerweij Eieren is een modern scharrelkippenbedrijf. Wij werken met de nieuwste en milieuvriendelijkste methoden om scharrelkippen te houden. Onze overheerlijke eieren zijn voornamelijk bestemd voor supermarkten en de voedingsmiddelenindustrie, maar komen via onze huisverkoop en eierautomaat ook bij de consument terecht.

Onze eierautomaat is een uniek systeem. Op deze manier hebben consumenten snel en makkelijk toegang tot onze eieren. U kunt met uw auto of fiets tot vlak bij de automaat komen en afname werkt zoals u kent van de frisdrank- en snoepautomaten. De automaat selecteert zelf de volgorde van uitgifte, dus u hebt altijd verse producten.

Door de grote hoeveelheid mais in het voer worden de eieren als MAIS-eieren verkocht en ze zijn te herkennen aan de donkere kleur van de dooier. Wij houden ongeveer 45.000 kippen en deze komen op een leeftijd van 17 weken bij ons bedrijf aan en blijven ongeveer tot week 80. Rond de 20e week begint de eierproductie op gang te komen.

In 2010 is ons bedrijf volledig gerenoveerd en wij voldoen aan het Besluit Huisvesting 2013. Dat betekent dat alle omstandigheden m.b.t. voeding, klimaat, water, verzorging en dierwelzijn perfect zijn, zodat de kippen goed en gezond kunnen presteren.

MIJN L2L
» Aanmelden

© 2020 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW