Local2Local

Oproer Brouwerij

Oproer heeft aandacht voor mens, milieu, dier en bier!

In de eigen brouwerij maken zij gebalanceerde en smaakvolle bieren. In het biologisch, plantaardig restaurant en biercafé willen zij mensen inspireren en laten genieten van bijzondere smaken.

Brouwerij

Oproer maakt goede, gebalanceerde, smaakvolle bieren. Ze houden van hop, rijping op vaten en experimenteren met wilde gist, bacteriën en fruit. Oproer brouwt in Utrecht in hun productiebrouwerij met een capaciteit van 2.700 liter per brouwsel. Ook brouwen zij in Portland, Oregon (VS) voor de Amerikaanse markt. Het bier is, naast in Nederland, in verschillende andere landen verkrijgbaar. Ze doen graag collabs met hun (internationale) vrienden.

Biercafé

In hun biercafé heeft Oproer een ruimte gecreëerd waar iedereen (ook kinderen) zich welkom voelen. Natuurlijk hebben ze alle Oproer-bieren op tap en bieden ze een brede selectie van andere dranken, zowel met als zonder alcohol. Bij Oproer houden ze van hergebruik van (tweedehands) materialen en om dingen zelf te bouwen. Ze willen mensen inspireren om te zorgen voor het milieu, het drinken van goed bier en het bewust bezig zijn met welzijn van mens en dier. Buiten hebben zij de grootste biergarten van Utrecht.

Restaurant

De chefs van Oproer zijn trots op het eten dat zij met veel creativiteit en zorg maken. Zij kiezen voor organische en plantaardige ingrediënten om mensen zo bewust te laten worden van hoe en wat ze eten. Zij gebruiken seizoensgebonden en verse producten van lokale boerderijen. Het brood is gemaakt van gebruikt graan uit het brouwproces (bostelbrood). Net als de bieren van Oproer is het eten constant in ontwikkeling. Elke maand heeft Oproer een nieuw menu.

Oproer 24/7 India Session Ale 3,9% 24x 33 cl
€ 44,13

Oproer Black Flag 6,5% 24x 33 cl
€ 51,59

Oproer Dark Storm (Black Barleywine) 10% 24 x 33cl
€ 61,09

Oproer Imperial Oatmeal Stout 9,5% 24x 33 cl
€ 61,09

Oproer (i.s.m. Tusky) I.P. Awesome (IPA) 4,5% 24x 33 cl
€ 47,52

Oproer Refuse/Resist Imperial IPA 8,5% 24x 33 cl
€ 54,30

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW