Local2Local

Oma Dée

Oma Dée: maakt alles nóg lekkerder!

Oma Dée’s verse sambals maken van ieder gerecht of snack een culinair feest!

  • Duurzaam: pepers van eigen Westlandse en duurzame kweek.
  • Gezond: bereid zonder zout  of kaliumzout en natuurlijk geconserveerd.
  • Vegetarisch.
  • 11 unieke smaken van Sambalchef Karl
  • Variërend pittig: Petéh, Taotjo, Tempeh, Asem, Citroen, Kencur, Kokos, Dayak,  Duivels Pedis, Hete Badjak en een No Waste Oelek!

Kwaliteit, duurzaam, gezond: de sambals van Oma Dée zijn door chef Karl bereid met exclusieve pepers en verse ingrediënten.

Een Indische delicatesse die ieder gerecht nóg lekkerder maakt. Kijk maar op haar Facebookpagina voor enthousiaste fans en hun tips!

Belangrijk: Oma’s sambals zijn verse natuurproducten, dus: ongeopend op een plaats bewaren waar het niet warm wordt (voorraadkast is bijvoorbeeld prima) en eenmaal geopend er netjes mee omgaan (schoon bestek) en in de koelkast bewaren! 

Heet smakelijk!

 

© 2020 Local2Local BV · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement