Local2Local


Itamar Cooking Company

Dov Avnon: "Ik besloot Savta® op de markt te brengen nadat onze zoon Itamar omgekomen was op de MH17-vlucht. Hij was 26 jaar oud en studeerde International Business in Australia. Hij was een gedreven verkoper. In zijn herinnering hebben wij 'Itamars Cooking Company' opgericht."

Savta betekent 'oma' in het Hebreeuws. Het is namelijk een oud recept van mijn moeder.

Savta-saus bestaat uit ingetrokken aubergine, paprika en knoflook in een mix van verschillende kruiden. Savta® is meer dan alleen saus, het is een smaakmaker die men bij verschillende gerechten kan gebruiken. Het product wordt op ambachtelijk wijze in Schalkwijk gemaakt en geleverd in verschillende vormen en smaken; blokjes, spread of sausvorm, mild of pittig van smaak.

Het is heel lekker bij een borrel, op een toastje, stokbrood of pitabroodje om te dippen. Ideaal als smaakmaker op je sandwich, vlees, vis, salade, pasta etc..

Savta® wordt over het algemeen op kamertemperatuur geserveerd, maar kan ook opgewarmd worden.

Savta® wordt zonder kunstmatige conservering middelen gemaakt, wij gebruiken olie en azijn. Savta® is lang houdbaar in de koelkast (max 7 C), zelfs na het openen van de pot.

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW