Local2Local


Buntfruit

Bunt Fruit VOF is een familiebedrijf dat al vier generaties lang de Hollandse bodem benut om het lekkerste en meest gezonde fruit te telen. Onze voorouders besloten zich te vestigen in de Betuwe. Die keuze maakten zij op basis van de goede eigenschappen van de grond.

Ons assortiment bestaat uit twee productgroepen, hardfruit en steenfruit. De groep hardfruit is onder te verdelen in allerlei varianten appels en peren en het steenfruit in verschillende varianten kersen en pruimen. De beschikbaarheid van Hollandse kersen en pruimen valt in de zomermaanden, namelijk juni, juli en augustus.  

Kersen zijn heerlijke zoete vruchten, die om deze reden ook populair zijn. Kersen zijn gezond en zitten boordevol mineralen. In de wetenschap behoort de kers tot de groep 'superfood'. Dit komt des temeer tot zijn recht, doordat wij de meest geavanceerde teeltmethode toepassen. De kersenboomgaarden worden beschermd door regenkappen, zodat bij regenachtig weer het barsten van de kersen wordt tegengegaan. Verder is de boomgaard afgesloten door netten, zodat de vogels het product niet kunnen aantasten. Pruimen hebben dezelfde gezondheidseigenschappen als kersen. Daarnaast bevorderen ze de stoelgang en verminderen uw lichaamsgewicht. Kortom, de moeite waard om deze gezonde snacks te nuttigen in de zomermaanden.

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW