Local2Local DSD

Initiatiefnemers

Coöperatie Local2Local Kromme Rijnstreek U.A. is een initiatief van Huub van de Maat (Stichting Terecht Anders), Mark Frederiks (Stichting Terecht Anders / Amped) en Anton van Garderen (Zachtfruitbedrijf van Garderen).

Stichting Terecht Anders
Stichting Terecht Anders is een stichting die 15 jaar geleden is opgericht met als doel het initiëren, coördineren en/of uitvoeren van plattelandsactiviteiten die een positieve, duurzame bijdrage kunnen leveren aan recreatie en aan de sociaal-economische positie van de ondernemers in het Krommerijngebied, en de land- en tuinbouwondernemers in het bijzonder. Voorts ondersteunt Stichting Terecht Anders alle activiteiten die direct of indirect verband houden met de duurzame ontwikkeling en het behoud van het natuurlandschap en erfgoed.

Amped Concepts BV
Amped Concepts BV realiseert nieuwe verbindingen, ketens en ondernemingen en bedenkt, bouwt en onderhoudt 
praktijkgerichte online oplossingen. Oplossingen die het verschil maken. Wij werken vanuit eigen kracht, een multidisciplinaire marktbenadering en praktijkgerichte, realistische toepassingen. Voor Amped is waardecreatie een optelsom van veel aspecten waarbij duurzaamheid centraal staat. Amped initieert hiermee samenwerkingverbanden, projecten, campagnes en nieuwe ondernemingen.

Van Garderen Zachtfruit
Van Garderen Zachtfruit is gespecialiseerd in logistieke oplossingen voor de verhandeling van zachtfruit. Het bedrijf heeft als basis een eigen fruitteelt op 4 locaties, in totaal 40 hectares. Binnen het bedrijf is alles aanwezig om de verkorte keten op te bouwen op het gebied van koeling, transport, ICT/Erp, administratie, assemblage en verpakking. Van Garderen is verantwoordelijk voor de verhandeling van ongeveer 30% van de totale zachtfruitmarkt via de Greenery. Naast de inhoudelijke vakkennis is de eigenaar van het bedrijf bestuurder in verschillende organen bij LTO Provincie Utrecht.

Agricultuur en smaakcultuur

» Meer

Onze doelstellingen

» Meer

Procesbewaking & kwaliteitsmanagement

» Meer