Local2Local

Veilig betalen

Vooraf: als je het betalingsproces niet vertrouwt, bestel dan niets en neem direct contact op met onze klantenservice.

Online winkelen is snel, veilig en gemakkelijk, en groeit enorm in populariteit. Het is belangrijk dat je goed oplet bij wie je winkelt. 

Voor Local2Local geldt bijvoorbeeld dat wij alleen het adres order.local2local.nl gebruiken voor de verkoop van producten. Let dus goed op de url, bovenin je scherm! Alleen als er order.local2local.nl staat dan bevind je je in onze shop.

De Local2Local website garandeert veilige verzending van gevoelige (betaal)gegevens, omdat wij gebruik maken van een beveiligde internetverbinding. Dit herken je aan https://www.local2local.nl in de adresbalk, in plaats van de gewoonlijke http://-variant. De letter 's' staat voor 'secure' ('veilig'). Bovendien zie je ook nog een klein slotje in de adresbalk en kleurt de adresbalk groen.

Wij adviseren je verder aan jouw Local2Local-klantnummer, wachtwoord of andere gegevens met niemand te delen.

Phishing e-mails
Phishing is de verzamelnaam voor alle digitale activiteiten waarmee criminelen proberen persoonlijke informatie te ontfutselen door o.a. gebruik te maken van namen van banken of bedrijven. Met deze informatie kan fraude met internetbankieren, pinpassen, creditcards of jouw identiteit worden gepleegd. Local2Local zal nooit via een e-mail vragen naar persoonlijke gegevens. Wij adviseren je met klem niet op links in dit soort e-mails te klikken of jouw gegevens op te geven als je niet zeker bent van de afzender.

Voor meer informatie over phishing, of over wat je tegen phishing kunt doen, verwijzen wij je naar www.veiligbankieren.nl.

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW