Local2Local

Website

Facebook

Twitter

Ophaaladres
Dolderseweg 170
3734 BP Den Dolder


Ophaalmoment(en):


Reinaerde Dennendal

Reinaerde draagt met hart en hoofd dagelijks bij aan het welzijn, de participatie en de zelfstandigheid van mensen met een beperking. Local2Local werkt samen met Reinaerde Dennendal in Den Dolder voor de levering van lokale producten aan de bewoners en het personeel, en Local2Local biedt de bewoners gevarieerde vrijetijdsbesteding.

Reinaerde Dennendal functioneert ook als Local2Local-hub voor de bewoners van Den Dolder. 

Bestel- en ophaaltijden

  • Bestel voor maandagmiddag 12:00 uur om jouw bestelling op te kunnen halen bij de kiosk op het terrein van Reinaerde Dennendal op woensdagmiddag tussen 14:30 - 15:30 uur.
  • Bestel voor woensdagmiddag 12:00 uur om jouw bestelling op te kunnen halen bij de kiosk op het terrein van Reinaerde Dennendal op vrijdagmiddag tussen 14:30 - 15:30 uur.

Let op: op korte termijn zullen wij recyclebare, papieren L2L-tassen (50 cent) aanbieden voor het vervoer van uw bestelling, maar wij geven nu en in de toekomst de voorkeur aan (en stellen het natuurlijk op prijs) de optie dat je een eigen boodschappentas meeneemt.

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW