OFFLINE - Local2Local Oud DSD

Website

Facebook

Ophaaladres
Budapestlaan 17
3584 HD Utrecht


Ophaalmoment(en):


Botanische Tuinen Utrecht

De Utrechtse Botanische Tuinen zijn een onderdeel van de Universiteit Utrecht en liggen in het hart van het universitaire centrum De Uithof. De Tuinen, met een oppervlakte van 9 hectare, zijn aangelegd op en rondom het 19de-eeuwse Fort Hoofddijk. Hier vindt u de prachtige Rotstuin, de Systeemtuin, de (sub)tropische collecties in het Kassencomplex, het Buitenfort, de Thematuin en de Diertjestuin.

Voor Local2Local is de hub op de Botanische Tuinen een van de belangrijke hubs in Utrecht. Op de Uithof waar veel mensen studeren, werken en ook wonen en waarmee wij klanten zo makkelijk mogelijk toegang willen bieden tot voedsel uit de directe omgeving.

Bestel- en ophaaltijden

  • Bestel voor maandagmiddag 12:00 uur om jouw bestelling op te kunnen halen bij de Botanische Tuinen op donderdagmiddag tussen 16:00 - 19:00 uur.

Let op: op korte termijn zullen wij recyclebare, papieren L2L-tassen (50 cent) aanbieden voor het vervoer van uw bestelling, maar wij geven nu en in de toekomst de voorkeur aan (en stellen het natuurlijk op prijs) de optie dat je een eigen boodschappentas meeneemt.

Adres
Botanische Tuinen Utrecht
Budapestlaan 17
3584 HD Utrecht

Toegevoegd aan winkelwagen

Wil je verder winkelen of ben je klaar en wil je bestellen?

© 2023 Local2local BV · Algemene voorwaarden · Privacyverklaring · Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW