OFFLINE - Local2Local Oud DSD

Catering

Local2local heeft, naast heerlijke producten die u online kunt bestellen, ook een samenwerking met een aantal cateraars die onze lokale producten gebruiken voor hun smakelijke aanbod. Wilt u ook een unieke culinaire streekervaring? Gebruik dan het aanvraagformulier of bel met Mark Frederiks op 06-11375921.

Gezonde bedrijfscatering

Goede pauzemomenten op het werk zijn van groot belang. Werknemers halen met een gezonde maaltijd meer uit hun werkdag. Dit geldt voor ontbijt, lunch én diner. Deze dagelijkse rustmomenten geven energie en dat werkt aanstekelijk. Er ontstaat een vitale werkomgeving met verhoogde productiviteit, waarin collega’s elkaar aanvuren en motiveren.

Inspiratie op locatie

U wilt uw werknemers of genodigden een mooie plek voor ontmoeting en ontspanning bieden. Local2Local kan dit in de puntjes verzorgen: inspiratie op locatie, met culinaire hoogstaande maaltijden. Denk hierbij aan een monumentale plek, een natuuromgeving, of bijvoorbeeld op het erf van een boer. Wij denken met u mee!

Ontzorging en maatwerk

U wilt volledige ontzorging van uw restauratieve en banqueting faciliteiten. Van aankleding tot personele inzet, van ontbijt tot diner, uw catering moet aansluiten op uw identiteit en professionaliteit uitstralen. Kortom, maatwerk van a tot z. Wij hebben hier veel ervaring mee en een schat aan ideëen, dus wij vinden altijd de juiste oplossing!


 

Offerte aanvragen

Gebruik onderstaand formulier voor een offerte-aanvraag, dan nemen wij z.s.m. contact met u op:

Omschrijf zo duidelijk mogelijk uw overige wensen

BBQ

U hebt keuze uit een zeer uitgebreid barbecue-assortiment en dit bevat o.a. een vleespakket, een vispakket, een vegetarisch pakket en allerlei salades, bijgerechten en broodsoorten.

Broodjes

Houdt u van lekker ambachtelijk brood, een clubsandwich, een wrap of van een panini? Wij bieden alle soorten broodjes voor een ontbijt of lunch. Natuurlijk houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Ontbijt

Een goed ontbijt staat voor een optimale start van de dag. Wij verzorgen uitgebreide ontbijtbuffetten, broodjesservice, of heerlijke warme ontbijtgerechten. 

Brunch

Hebt u een gezellige brunch in gedachten? Wij zijn helemaal weg van deze overheerlijke combinatie van zoet en hartig op een lekker lui tijdstip. Een brunchbuffet kan ons niet uitgebreid genoeg zijn!

Lunch

Wij bieden een grote reeks mogelijkheden voor uw lunch: uitgebreide lunchbuffetten, lunchpakketjes, broodjesservice, of heerlijke warme lunchgerechten.

Diner

Wij bieden samen met onze vaste partners alternatieve diner-vormen. Of het nu gaat om een lopend buffet, walking dinner, een chique sit down dinner of overwerkmaaltijden – alles is mogelijk.

High Tea

Er is weinig zo gezellig als een traditionele High Tea. Samen proeven van hartige hapjes en heerlijke zoetigheden. Voor iedereen is er wel iets om van te genieten bij onze high teas.

Koud buffet

Wij verzorgen ook een uitgebreid koud buffet. Denk aan verse salades, boerenzuivel, koude gerechten, uitgebreide en ambachtelijke broodassortimenten en meer. Er zijn buffetten in allerlei stijlen mogelijk, daar komen we samen uit.

Warm buffet

Ons aanbod warme buffetten is breed en rijk, opgebouwd uit gerechten van verschillende keukens. Denk aan een Indisch, Italiaans of Mediterraans buffet, maar ook aan een luxe Bourgondisch buffet of een lokaal Utrechts boerenbuffet.

Locatiewensen

U kunt uw etentje of partij thuis of op kantoor vieren, maar we denken ook graag met u mee over een geschikte locatie buiten de deur. Midden in de natuur, of liever binnen, in de juiste ambiance – er is heel veel mogelijk.

Salades

Salades zijn heerlijk gezond en je kunt er eindeloos mee variëren. Hebt u zelf een favoriet, bijvoorbeeld een klassieke Nicoise of Ceasar Salad, of misschien een power salad met quinoa en avocado? Uw wensen staan centraal.

Boerenproeverij met marktkramen

Hebt u liever wat te kiezen en houdt u van nieuwe smaken? Organiseer dan een gezellige boerenproeverij met lokale producten, vers van het land, van spraak- en smaakmakende oorsprong.

Eten bij de boer op het erf

Als u een sfeervolle locatie buitenshuis zoekt, is het natuurlijk heel erg leuk om bij de boer op het erf te gaan eten. Als toetje krijgt u een rondleiding en brengt de boer u dicht bij de oorsprong van de heerlijke gerechten.

Kok aan huis, live cooking

U kunt de kok natuurlijk ook in huis halen. Uw gerechten worden voor de ogen van uw gasten bereid. Professioneel, vers en overheerlijk!

Kinderboerderij

Breid uw evenement of etentje uit met een gezellige kinderboerderij! Van traditionele boerderijdieren tot exotische exemplaren, niets is te gek!

Zij gingen u al voor!

© 2023 OFFLINE - Local2Local Oud DSD · Meer over ons · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement