Local2Local

Vroeg organiseert bedrijfskerstmarkt i.s.m. Restaurant Vroeg

De winter staat alweer voor de deur en de eerste sneeuw is zelfs al gevallen in het zuiden van het land. Ook de feestdagen komen weer snel dichterbij.

Wilt u uw medewerkers dit jaar graag zélf een kerstpakket laten samenstellen? Dat kan bij Vroeg! Op vrijdag 18 december tovert restaurant Vroeg haar boomgaard om tot een grootse en gezellige kerstmarkt. Onder het genot van een verse oliebol uit onze eigen oliebollenchalet en een heerlijk warm glas glühwein kunnen uw medewerkers bij ons zelf kiezen welke geschenken zij voor de kerst mee naar huis nemen.

De werkgever bepaalt de totale waarde van het pakket. De medewerkers krijgen naar gelang dit bedrag, munten om te besteden op de kerstmarkt. Deze munten worden uitgereikt bij het feestelijke ontvangst in kerstsferen. De munten zijn te besteden bij alle kramen op de markt, welke bezet worden door lokale boeren en hun ambachtelijke producten. Daarnaast zijn er uiteraard ook kramen met feestelijke kerstwijnen, verse patisserie van Vroeg, cadeaugeschenken, Nederlandse (biologische) bieren en nog veel meer!

Meer informatie omtrent de kerstmarkt vindt u in de folder in de bijlage. In deze folder vindt u ook onze boerenkerstpakketten, die uiteraard volledig naar wens kunnen worden aangepast. Wij denken daarbij graag met u mee.

Tijdens de kerstmarkt kan uw personeel een pakket samenstellen bij de volgende producenten:

  • Boerderij Nieuwslagmaat uit Bunnik met fruit vlees en mooie boerderij producten en kado's;
  • HNYB - imkerij de Werkbij met honing producten;
  • Red Love appels met prachtige sappen en ciders;
  • William Pouw met heerlijke likeuren en stropen;
  • Bommelbeef met de beste luxe vleessoorten;
  • Kaasboerderij de Brienenshof met prachtige kazen en speciaal kazen;
  • Betuwswijndomein met de beste en inmiddels interantionaal prijswinnende Nederlandse (biologische) wijnen;
  • Gerjan Lagerweij met tokkelroom en andere ei-producten;
  • Blokhovens Linievarken met prachtige varkensvleesproducten,

Er volgen nog meer lokale producenten!

U kunt hiervoor contact met ons opnemen via [email protected] of telefonisch op 030-8201010

MIJN L2L
» Aanmelden

© 2020 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW