Local2Local

Utrechtse bierbrouwerijen bij Local2Local

Ben je een bierliefhebber? Mooi! De laatste jaren komen er steeds meer lokale bierbrouwerijen bij, dat is vrijwel niemand ontgaan. Zo ook in de stad en provincie Utrecht.

Local2Local omarmt het lokale, ambachtelijk gebrouwen bier. De brouwers hebben passie voor het product, dit past perfect bij onze filosofie. In de afgelopen weken heeft een aantal Utrechtse brouwers zich bij Local2Local aangesloten en de komende tijd volgen er nog meer. De verschillende brouwerijen zorgen voor een bijzonder assortiment bieren, van licht tot zwaarder, een rijke schakering aan smaken en zelf met een rijke historie.

Een van deze brouwerijen is Oproer Brouwerij uit Utrecht, vlakbij treinstation Utrecht Zuilen. Oproer is constant aan het experimenteren met nieuwe smaken. Ze maken geen bier volgens de trends, maar wat ze vooral zelf graag drinken. Een van de bieren is de Oproer 24/7 India Session Ale. Het is een biertje dat elke dag te drinken is, het hele jaar door. Het heeft een laag alcoholpercentage, maar is vol van smaak. De smaak van dit bier is fris, bitter en heel fruitig.

Een ander voorbeeld is Brouwerij De Vecht uit Loenen. Zij hebben het Loender bier nieuw leven ingeblazen. Het is een van de oudste bieren van Nederland, al omstreeks 1710 werd er lovend over gesproken en was het een van de meest gedronken bieren. Op basis van het oude recept heeft Brouwerij de Vecht verschillende versies gebrouwen. De eerste is een IPA (Indian Pale Ale). De brouwerij maakt zo veel mogelijk gebruik van grondstoffen en diensten uit de Vechtstreek.

Hou de Local2Local-updates in de gaten over nieuwe toevoegingen in de webwinkel!

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW