Local2Local

Opening streekproductenhoek Boerenhart in Jumbo Scherpenzeel

Vrijdag 12 december om 12.00 uur is in de Jumbo in Scherpenzeel de streekproductenhoek van Coöperatie Boerenhart geopend!

De opening geschiedde door de Scherpenzeelse wethouder Vreeswijk, eigenaar van de Jumbo Peter de Wit, Pieter Vink van Boerenhart en aantal betrokken ondernemers. Nu kan iedereen hier dus terecht voor streekproducten.

Dit is uniek, want Jumbo Scherpenzeel is de eerste supermarkt die dit in haar assortiment opneemt.

Eind april van dit jaar is streekproductencoöperatie Boerenhart opgericht waarin boeren en groothandels in de Gelderse Vallei en Veluwe zijn gaan samenwerken aan de distributie en marketing van streekproducten.

Boerenhart

Coöperatie Boerenhart is een organisatie die ontstaan is door een unieke samenwerking tussen een aantal partijen in de Gelderse Vallei en Veluwe. Lokale producenten, Gebiedscoöperatie O-gen, Rabobank Woudenberg-Lunteren, Gemeente Ede, Van der Wee Grootverbruik hebben de krachten gebundeld en uiteindelijk is de nieuwe coöperatie Boerenhart in april 2014 opgericht.Binnen deze coöperatie werken lokale (agrarische) producenten en een logistiek dienstverlener samen om lokale producten zoals vlees, agf en zuivel, op een gemakkelijke manier toegankelijk te maken voor afnemers. Coöperatie Boerenhart richt zich op de zakelijke markt. Meer informatie vind u op www.boerenhart.nl.

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW