Local2Local

Opening Local2Local-hub Griftsteede

Zoals wij vorige week via de introductie door Annemieke Willems​ op onze Facebookpagina al aankondigden, is deze week op woensdag (24 aug) de nieuwe Local2Local​-hub (ophaalpunt) Griftsteede​ (midden in het Griftpark​) van Utrecht Natuurlijk voor het eerst open en zullen de eerste klanten hier hun bestelling ophalen. Rechtstreeks van de producent, vers en smakelijk!

We zijn natuurlijk superblij met en trots op deze samenwerking!

Voor Local2Local vormt Griftsteede een van de belangrijke hubs in Utrecht. Een plek waar mensen samenkomen en in directe verbinding staan met natuur en (kinder)educatie. In de komende weken zullen stapsgewijs ook de andere Utrecht Natuurlijk steedes zich openstellen als Local2Local-hubs!

Voor de Griftsteede-hub gelden de volgende wekelijkse bestel- en ophaaltijden:

Bestel voor maandagmiddag 12:00 uur om jouw bestelling op te kunnen halen bij Griftsteede op woensdagmiddag tussen 13:00 - 16:00 uur.

Geïnteresseerd? Of woon je in de buurt van het Griftpark en is dit dus ideaal voor jou? Plaats dan voor 12:00 uur op maandag 29 augustus jouw bestelling, dan kun je deze op woensdag 31 aug tussen 13:00 - 16:00 uur ophalen bij hub-houder Annemieke Willems! 

10% introductiekorting
Speciaal ter introductie van deze hub-opening bieden wij jou 10% korting op alle producten in onze webwinkel bij jouw eerste bestelling! 

Na het vullen van de winkelmand (minimaal t.w.v. 19,99 euro) gebruik je de kortingscode natuurlijklocal en bij het afrekenen krijg je van ons dan 10% korting op alle producten.

Eet smakelijk!

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW