Local2Local

Oerkarakteristieke bergkazen van Rutger Pekelharing

Alles groeit op. Zelfs Oudwijker. Alles wat aandacht krijgt. Het is tijd. Het is tijd. Het is tijd. 
Na vele batches draaien. Na vallen. Na opstaan. Na klimmen. Na bijsturen. Na verfijnen. Na proeven. Na testen. Na luisteren. Na proeven. En nog eens verfijnen.
Is het echt tijd.
Groeit en bloeit
Onze Oudwijkers zijn volwassen. Mooie kazen. Met prachtige karakters.
Dus verdienen ze een eigen naam. Daarvoor is het nu echt tijd.

De Fiore – onze rode bloem.
De Cigno – onze witte zwaan.
De Pietra – onze verweerde kei.
Ze waren er. Ze zijn er. Ze zijn groots. Met nieuwe namen.

Voor jou. Om te ontdekken. En te delen.

Local2Local is enorm blij met de samenwerking met Rutger Pekelharing van Oudwijker en wij kunnen zijn passie niet hard genoeg onderstrepen! Ontdekken, delen, samen eten.

"Onze bergkazen zijn karakteristiek, Ze doen me denken aan Frankrijk. De Italiaanse Toma of de Franse Tomme, ze zijn hetzelfde. Het fascineert me dat je met een tobbe melk begint en op het einde van de dag het product in je handen hebt. Als je na uren ploeteren al die nieuwe kazen op rekjes stapelt. Niets geeft zo’n voldaan gevoel. Samen met mijn vrouw Marieke werk ik elke dag hard om de Oudwijkers nog mooier te maken."

Rutger's karakteristieke, ambachtelijk gemaakte bergkazen Fiore, Cigno en Pietra kunt u naar hartelust proeven tijdens de boerenmarkt van Food-y-Fort op zaterdag 20 en zondag 21 augustus en zijn te verkrijgen in onze webwinkel!

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW