Local2Local

Local2Local's studentgedreven voedselnetwerk in Utrecht

Vijf dagen eten, rechtstreeks van de boer, voor € 20,-. Doe mee aan het studentgedreven voedselnetwerk op de Uithof en in Utrecht.

Local2Local heeft met een inventarisatie van wensen een goed beeld gekregen van de lokale voedselbehoeften op het Utrecht Science Park (USP) en hiermee een studentgedreven voedselnetwerk opgezet. Dat betekent dat iedereen op het USP en in de binnenstad van Utrecht voor €20,- per week (5 dagen) kan genieten van lokale producten, middels de bestelling van een van onze voedseltassen. De tas kun je dan op een zelfgekozen moment ophalen in de buurt bij een van de Local2Local pick-up points.

Interessant om te weten
Elk Local2Local-product heeft een 100% gegarandeerde lokale herkomst, binnen een straal van 50 km. Studenten werken mee aan dit nieuwe voedselnetwerk. Je kan op alle doordeweekse dagen jouw bestelling ophalen bij een van de vijf ophaalpunten. 

Wat kan jij bijdragen?
We gaan per begin september 2017 van start met tenminste 500 klanten. Tot die tijd hebben we veel enthousiaste studenten nodig die de hubs willen bemannen, het transport verzorgen of marketingactiviteiten ontplooien. Heb je in de survey aangegeven hier een bijdrage aan te willen leveren, of ben je als nog geïnteresseerd? Kom dan naar een van onze twee community membersevenementen.

Wil jij ook lokale kwaliteitsproducten eten voor €20,- per week? Bestel dan nu!

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW