Local2Local

Local2Local start inventarisatie van voedselwensen Houtenaren

Local2Local, winnaar van Groene Keus 2014 van het Duurzaamheidsfonds Houten, start vandaag met de inventarisatie van voedselwensen van Houtenaren. Hiermee zet Local2Local de eerste belangrijke stap op weg naar een lokale voedselketen.

Local2Local is een collectief van bijna 30 producenten uit de Krommerijnstreek en het Eiland van Schalkwijk dat de handen ineen heeft geslagen om eerlijk en gezond, lokaal voedsel in de regio voor iedereen bereikbaar te maken. Het uitgangspunt hiervan is dat door samen lokaal in te kopen vers voedsel van hoge kwaliteit betaalbaar wordt. Local2Local streeft naar een lokale, duurzame voedselketen die burgers en boeren direct met elkaar verbindt.

De inventarisatie van de voedselwensen van Houtenaren is de eerste stap: Local2Local roept bewoners op via de website houten.voedselindebuurt.nl aan te geven welke producten zij graag willen eten, zodat de voedselwensen goed in kaart gebracht kunnen worden. Het aanbod van Local2Local is geheel gebaseerd op de behoefte van de klant, zodat er geen voedseloverschotten en -afval ontstaan.

Geïnteresseerden kunnen ook actief bijdragen aan deze nieuwe voedselketen, o.a. met het beschikbaar stellen van ruimte voor een uitgiftepunt of door (betaald) mee te werken aan de samenstelling en/of bezorging van de bestellingen.

Doe ook mee:

Ben jij ook geïnteresseerd in betaalbaar lokaal kwaliteitseten in de wijk of aanhuis bezorgd? Wil jij wellicht actief bijdragen aan deze nieuwe voedselketen, o.a. met het beschikbaar stellen van ruimte voor een uitgiftepunt of door (betaald) mee te werken aan de samenstelling en/of bezorging van de bestellingen.

Schrijf je nu in: http://houten.voedselindebuurt.nl/

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW