Local2Local

Local2Local-Hub: Reinaerde Dennendal

Reinaerde ondersteunt mensen met een beperking met wat zij nodig hebben. Van tijdelijke begeleiding tot langdurige zorg en behandeling. De dienstverlening sluit aan op elke levensfase: kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Ze willen bijdragen aan de kwaliteit van het bestaan van mensen met een beperking. Hierbij gaat het om zelfstandigheid, sociale participatie en welzijn. De norm verschilt van persoon tot persoon. Bij Reinaerde worden de mensen aangemoedigd om dingen te ontdekken en om zichzelf te ontwikkelen.

Reinaerde werkt structureel samen met Local2Local. Wij denken samen na over hoe we elkaar kunnen helpen. Reinaerde (personeel en woongroepen) is niet alleen klant bij Local2Local, wij bieden de cliënten een gevarieerde vrijetijds- en dagbesteding. Zo is er een Local2Local-hub op Reinaerde die door de cliënten zelf gerund wordt. De hub is elke woensdag en vrijdag open voor bewoners uit Den Dolder en omgeving om webwinkelbestellingen op te halen.

Dit jaar hebben de cliënten van Reinaerde kersen verkocht van de Local2Local-producent Theo Vernooy uit Cothen. Ook vervaardigden zij ‘oorwormhotels’ voor een andere Local2Local-producent, boerderij Nieuw Slagmaat, verrijdbare kiosken voor de Local2Local-hubs en ook veel van de benodigdheden voor ons festival Food-y-Fort, zoals wegwijsborden, schragen en krijtbordjes. Van de opbrengst van dit soort betaald werk kan Reinaerde weer leuke en nuttige uitjes plannen.

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW