Local2Local

Local2Local-Hub: deKleineBaron

Restaurant deKleineBaron is één van de gezelligste restaurants in Utrecht Zuilen. Ze werken samen met Local2Local en fungeren als hub.

Ze vinden duurzaamheid, herkomst en kwaliteit van producten erg belangrijk. Zoals ze zelf zeggen ‘lekker eten met een goed geweten’.

Eigenaresse Elise Baron: “Er wordt hard gewerkt om te zorgen dat zoveel mogelijk van de gebruikte producten uit de regio Utrecht komen. Een voordeel van streekproducten is dat ze niet van ver hoeven te komen en vaak ook het lekkerst zijn. Als deKleineBaron buitenlandse producten gebruikt letten ze op het Fair Trade-keurmerk. Dit staat voor eerlijke handel, de boeren worden op een eerlijke wijze beloond voor het harde werk dat ze verrichten.”

“Naast het gebruik van streekproducten hebben wij óók graag dat de producten biologisch zijn. biologisch is bijvoorbeeld dat de groenten onder natuurlijke omstandigheden groeien.”

DeKleineBaron heeft het GreenKey-keurmerk, dat is een internationaal erkend keurmerk voor milieuvriendelijke bedrijven. Ze hebben bijvoorbeeld energiezuinige apparatuur en voor de menukaarten gebruiken ze papier met het FSC-keurmerk.

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW