Local2Local

Local2Local & HKU Connecting Tomorrow - deel 2 

Van dec 2018 t/m januari 2019 zetten drie multidisciplinaire groepen studenten (groep 19, 20 en 21) van de HKU in het programma 'Connecting Tomorrow' hun creatieve geesten in voor een maatschappelijk-commercieel vraagstuk van Local2Local: "Hoe verbinden wij studenten aan voedselaanbod uit de lokale, korte keten?"

Groep 20 - Ontwerpgericht onderzoek
Lars Bleijenberg, Noortje Kroeze, Moira Verplak en Puck van de Werf

Groep 20 keek goed naar de propositie van L2L, deed ook een survey onder studenten over de behoeften, obstakels en kansen en de uitkomst resulteerde in een plan voor een mobiele app met een koppeling aan de HKU-catering. Een sleutelelement in de app is dat de gebruiker kan zien wat het economisch-ecologische effect van zijn/haar aankopen zijn en beloond wordt (wins) voor het aankoopgedrag, maar deze beloningsstructuur is ook van toepassing op community-niveau: samen maken we het verschil (epic win).

L2L vindt deze denkrichting praktisch en goed gemotiveerd, ook hier kijken wij serieus naar de toepasbaarheid, het sluit ook aan op het plan van groep 19. Bekijk ook de video die groep 20 maakte voor de presentatie van het concept!

MIJN L2L
» Aanmelden

© 2020 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW