Local2Local

Local2Local herfstknabbels

De zomer is nu dan toch echt voorbij, en de bomen zijn al aardig kaal. Het begint meer te regenen, waaien en het wordt grauwer buiten. Gelukkig zijn er nog de feestdagen waar we naar uit kunnen kijken deze koude maanden, maar wat doen we al die tijd voor en tussen de feestdagen? Local2Local helpt je op weg!

Maak voor de koude herfstavond verschillende schaaltjes met heerlijke herfstknabbels van Local2Local-producten. Hier kun je bij een knisperende openhaard samen, met je gezin, met vrienden of heerlijk alleen van genieten, dan draai je dat herfstgevoel om van guur naar gezellig.

Suggesties van ons:

Maak dit herfstgevoel compleet met bijvoorbeeld een van de biologische wijnen van Betuws Wijndomein, een glaasje perenlikeur van William Pouw, kersenlikeur van De Kersenhut, de Bokkepruik van Brouwerij Hommeles, Utrechtse Heuvelrug Herfstbock of een van de biologische jenevers, whiskey’s en rum’s van Biospirits.

Van al dat lekkers krijg je het toch vanzelf warm?

 

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW