Local2Local

Local2Local Catering

Local2Local heeft, naast heerlijke producten die u online kunt bestellen ook een samenwerking met een aantal cateraars die onze lokale producten gebruiken voor hun smakelijke aanbod.

Gezonde bedrijfscatering
Goede pauzemomenten op het werk zijn van groot belang. Werknemers halen met een gezonde maaltijd meer uit hun werkdag. Dit geldt voor ontbijt, lunch én diner. Deze dagelijkse rustmomenten geven energie en dat werkt aanstekelijk. Er ontstaat een vitale werkomgeving met verhoogde productiviteit, waarin collega’s elkaar aanvuren en motiveren.

Inspiratie op locatie
U wilt uw werknemers of genodigden een mooie plek voor ontmoeting en ontspanning bieden. Local2Local kan dit in de puntjes verzorgen: inspiratie op locatie, met culinaire hoogstaande maaltijden. Denk hierbij aan een monumentale plek, een natuuromgeving, of bijvoorbeeld op het erf van een boer. Wij denken met u mee!

Ontzorging en maatwerk
U wilt volledige ontzorging van uw restauratieve en banqueting faciliteiten. Van aankleding tot personele inzet, van ontbijt tot diner, uw catering moet aansluiten op uw identiteit en professionaliteit uitstralen. Kortom, maatwerk van a tot z. Wij hebben hier veel ervaring mee en een schat aan ideeën, dus wij vinden altijd de juiste oplossing!

Wilt u ook een unieke culinaire streekervaring? Gebruik dan het aanvraagformulier.

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW