Local2Local

Local2Local boerenmarkt op Transferium Linielanding

Zaterdag 30 augustus staat Streektransferium De Linielanding in het teken van de eerste Boerenmarkt. Van 12 uur tot 17 uur is er van alles te zien, te proeven, te leren en te ervaren. De markt wordt georganiseerd door de coöperatie van streekproducenten Local2local, samen met Hajé, de exploitant van het Streektransferium.

Een greep uit de selectie van wat er die middag te zien en te beleven valt: een proeverij van lokale vleesproducten, namelijk van Rijnrund en het Blokhovens Linievarken, er zijn meer dan tien boeren aanwezig met hun versgeplukte fruit, zoals appels en peren. Bezoekers beleven ook een primeur van de Werkhovense teler Jacco Merkens, die bezoekers kennis laat maken met zijn bijzondere 'Red Love' appel. Ook kan een lokale imker niet ontbreken, deze zal uitleg geven over het houden van bijen en het nut van deze diertjes. Er is een complete kinderboerderij met paarden, koeien, varkens, schapen en andere dieren, en voor de kinderen is er ook een springkussen aanwezig. Uiteraard is er nog meer te zien, dus laat u verrassen op deze bijzondere boerenmarkt!

Bezoekers worden ook uitgenodigd om wandelend, fietsend of kanoënd het achterland met de prachtige forten en natuur te verkennen. 's Avonds is er een speciale barbecue met streekproducten; deelname hieraan kost slechts € 14,95. De toegang tot de boerenmarkt zelf is geheel gratis.

De bereikbaarheid is prima: per auto vanaf de A27, afrit nr. 28 (Nieuwegein), op de rotonde de wokkel af; per fiets vanaf de Achterweg (Nieuwegein); te voet vanaf het wandelpad langs de Schalkwijkse Wetering, en/of vanaf de Achterweg.

Graag tot dan!

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW