Local2Local

Local2Local boeren werken hard aan succes winkel Streektransferium

Boeren pakken met succes handschoen op en zetten schouders onder de Hajé supermarkt langs de A27

De afgelopen maanden timmerden de boeren van Local2Local hard aan de weg: zij richtten de coöperatie op, organiseerden de logistiek voor de Hajé winkel langs de A27 en werkten aan plannen voor de toekomst. Het was een bult werk en een leerzaam proces, maar met het einde van het jaar in zicht beginnen de eerste contouren van succes zich af te tekenen.

Winkel Streektransferium is een gezamenlijke missie
De winkel is nu een aantal maanden open en er zijn veel lessen geleerd. Per 1 december hebben Hajé en de coöperatie nieuwe afspraken gemaakt over de gezamenlijke exploitatie van de winkel. De boeren nemen meer verantwoordelijkheid op de winkelvloer, voor de promotie van de winkel en over het assortiment: er komen meer lokale producten in de winkel, het huidige assortiment zal worden afgebouwd én er komen meer herkenbare producten in het schap. Het streven is om 50% van het assortiment op te bouwen met lokale producten via Local2local.

Promotie- en actiebeleid
De producenten nemen ook hun verantwoordelijkheid om van de winkel een succes te maken. Er is gewerkt aan speciale, terugkerende acties/aanbiedingen en er worden regelmatig proeverijen en activiteiten georganiseerd. 

Het eerste succes
De eerste (wekelijkse) advertenties hebben in de lokale kranten gestaan en met succes! De winkel is opnieuw ingericht en de advertenties slaan enorm aan: elke dag rijdt Local2Local met een bus vol nieuwe producten naar de Linielanding. Het is nu een kwestie van uitbouwen en volhouden!

Aankomende woensdag staat er weer een advertentie in de krant met heerlijke verse artikelen voor het kerstdiner!

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW