Local2Local

Local2Local-actie: 10% introductiekorting!

Local2Local werkt met uitgiftepunten, zogenaamde 'hubs'. U bestelt online en haalt uw boodschappen op een gekozen datum op bij de hub bij u in de buurt. Iets anders dan gewoon de supermarkt binnenlopen, maar wij bieden natuurlijk mooie, verse producten, direct van de boer, tegen een eerlijke prijs.

Wij nodigen iedereen uit om Local2Local te proberen en daarom lanceren wij een speciale introductie-actie: u krijgt van ons 10% korting op uw eerste bestelling op www.local2local.nl! Gebruik bij het afrekenen de kortingscode: local2local10

Local2Local telt inmiddels 8 hubsRestaurant de Kleine Baron in Zuilen, Lagerweij Eieren in Buurmalsen en Hajé Nieuwegein zijn hubs van het eerste uur, de aanwinsten van de laatste maanden zijn:

Sinds vandaag (donderdag 7 april) is ook De KrachtFabriek in Houten gestart met de uitgifte van de bestellingen.

De komende weken en maanden komen er nog flink veel hubs bij! Samen werken wij aan een duurzame, lokale voedselketen: vers en gezond eten, direct van de boer! Eet smakelijk!

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW