Local2Local

L2L-producent: Bakker van Eekeren

In 1879 begon een jonge ondernemer met een bakkerij in de Utrechtse Sterrenwijk. Dit werd jarenlang doorgegeven van vader op zoon. Het is nu 137 jaar later en in de bakkerij werkt de vijfde generatie van Eekeren.

In de bakkerij is een hoop veranderd door de jaren heen,  maar de kwaliteit van de producten niet. De producten smaken nog net als vroeger: heerlijk en ambachtelijk. Door de jaren heen is er wel wat veranderd in het productenpakket, dit is aangepast naar de wensen van de klanten. Nu blijven ze ook nog steeds ontwikkelen, verbeteren en meedenken met de klanten.

Het brood van Bakker van Eekeren wordt altijd dagvers en kort voor aflevering gebakken. Het productieproces is ambachtelijk en efficiënt en vindt plaats in een moderne bakkerij die aan hedendaagse eisen voldoet. De bakkerij is FSSC 22000 en SKAL gecertificeerd, dat wil zeggen dat ze volgens de best mogelijke kwaliteitsstandaarden werken en biologisch brood in het assortiment hebben.

Naast dat Bakker van Eekeren heerlijk brood kan bakken zijn ze ook maatschappelijk verantwoord bezig. Zo waren ze sponsor van een feestmiddag van drie verzorgingstehuizen in Houten wat georganiseerd werd door Lions Club Houten. Daarnaast sponsorden ze lunchpakketjes voor een deelnemersbijeenkomst van de Run for KiKa Marathon in New York en Berlijn.

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW