Local2Local

HKU Media & Local2Local - Deel 3: Bedrijfsfruit promotiefilm

Local2Local werkt op verschillende manieren samen met hogescholen, universiteiten en studentenverenigingen, in de vorm van studie- en stageprojecten die aanhaken op en relevant zijn voor de missie van Local2Local en andersom, die bijdragen aan kennis en ervaring.

In de herfst van 2016 startten wij een project met 4e jaars HKU | Media-studenten (na een succesvol verlopen programma met 2e jaars HKU Design-studenten), waarbij Local2Local acteerde als volwaardige, zakelijke opdrachtgever.

Onze opdracht: breng de Local2Local-verhaallijnen naar een hoger plan, met de disciplines fotografie, animatie, illustratie en design. Lees meer over dit plan in deel 1 en deel 2.

Deze week lichten wij deelopdracht 3 uit: Animatie; realiseer een promotiefilm voor Local2Local Bedrijfsfruit.

Het resultaat: een animatievideo, waarbij de illustraties uit de productfotografie & bestemd voor de Local2Local Foodtruck (dat toegelicht zal worden in deel 4) doorgetrokken zijn. We zijn zeer benieuwd naar jullie reactie!

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW