Local2Local

HKU Media & Local2Local - Deel 2: zitzakken

Local2Local werkt op verschillende manieren samen met hogescholen, universiteiten en studentenverenigingen, in de vorm van studie- en stageprojecten die aanhaken op en relevant zijn voor de missie van Local2Local en andersom, die bijdragen aan kennis en ervaring.

In de herfst van 2016 startten wij een project met 4e jaars HKU | Media-studenten (na een succesvol verlopen programma met 2e jaars HKU Design-studenten), waarbij Local2Local acteerde als volwaardige, zakelijke opdrachtgever.

Onze opdracht: breng de Local2Local-verhaallijnen naar een hoger plan, met de disciplines fotografie, animatie, illustratie en design. Lees meer over dit plan in onze eerste bericht van deze serie.

Deze week lichten wij deelopdracht 2 uit: bedenk uitingen t.b.v. promotie, events en andere activiteiten.  

Het resultaat: de studenten bedachten, ontworpen en produceerden de Local2Local-zitzakken, geinspireerd door het boerenbedrijf en met name fruit, en de welbekende 'Fatboys'. Drie varianten: de appel, de peer en de hooibaal.

Na voltooiing maakten zij een mooie fotopresentatie en die delen wij natuurlijk graag!

We zijn zeer benieuwd wat jullie van de zitzakken vinden en sterker: wij roepen alle volgers op mee te denken over een passende naam, want wij vinden ze echt geweldig, hebben al veel positieve reacties uit ons netwerk gehoord en wij willen gaan onderzoeken of het haalbaar is de zitzakken in serie te laten maken en op de markt te brengen...help ons mee!

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW