Local2Local

Samenwerking HKU Design: 1000 liter honingbier komt eraan!

Jawel, de eerste 1000 liter honingbier komt eraan!

De afgelopen maanden hebben wij samengewerkt met studenten van HKU Design. Wij hebben gezocht naar mogelijkheden voor de jonge kunstenaars, om bij te dragen aan een duurzame voedselketen, geïnspireerd door de missie, de producenten en producten van Local2Local.

De eerste loot is geboren. Eline Holtes (de nieuwe duurzame ondernemer) heeft samen met Jos Eberson van Brouwerij Hommeles, met ondersteuning van Jantine van den Berg van Local2Local en imker Leo Gensen van HNYB, een eigen honingbier gemaakt: Buzzed!

In de loop van deze week komt er een mogelijkheid om in te tekenen (crowdfunding) op een six-pack Buzzed. Bij dit six-pack honingbier is ook een gratis toegangskaart toegevoegd voor ons voedselfestival Food-y-Fort op Fort bij Rijnauwen dat plaatsvindt op 20 en 21 augustus 2016. Het bier kun je dan direct afhalen op Food-y-Fort en tot je nemen op dit unieke festival. 

De verkoop van dit bier komt ten goede aan bescherming van de bijenpopulatie. Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Amped.

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW