Local2Local

Even voorstellen: Marijke van Eijkeren

Marijke stelt zichzelf graag voor:

“Hallo! Ik ben Marijke van Eijkeren en breng het verhaal van Local2Local in beeld. Ik zal wekelijks een fotoblogpost maken met sfeerbeelden van het landschap waarin de boeren hun voedsel produceren en de seizoenen waarin zich dat afspeelt.

Ik woon al meer dan dertig jaar met veel plezier in de Kromme Rijnstreek en ben echt van het landschap gaan houden: zoveel prachtige en afwisselende natuur, zo dicht bij de randstad. Daar moet je zuinig op zijn.

In de twee boeken die ik heb gepubliceerd over het Kromme Rijnlandschap laat ik zien hoe mooi de natuur dicht bij huis is en hoop zo op een positieve manier bij te dragen aan natuurbehoud. Dat positieve zie ik ook terug bij Local2Local: het enthousiasme waarmee de deelnemers werken aan het herstel van ons eco-systeem, de korte lijnen tussen producent en de consument en hoe de boeren van Local2Local duurzaam produceren met oog voor de natuur.

Daar lever ik graag een bijdrage aan.”

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk haar eerste fotoblogpost!

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW