Local2Local

Coöperatie Local2Local Kromme Rijnstreek U.A. is opgericht

Afgelopen donderdag was een historisch moment in de Kromme Rijnstreek. Met elkaar hebben wij de denkbeeldige paal in de grond geslagen door de coöperatie Local2Local Kromme Rijnstreek U.A. op te richten. Alle aanwezigen hebben zich formeel als lid geregistreerd!

De oprichters van de Coöperatie zijn Huub van der Maat, Anton van Garderen en Mark Frederiks. Het bestuur bestaat bij oprichting uit Jacco Merkens en Elie Miltenburg. Een derde bestuurslid zal op korte termijn worden toegevoegd aan het bestuur. 

De coöperatie levert al een aantal weken producten aan het Streektransferium langs de A27 en wij zien in deze samenwerking de ideale toonzaal voor onze producten. Naast de levering van kwaliteitsproducten uit de regio zal de coöperatie ook nadrukkelijk een bijdrage leveren aan het verbinden van consumenten aan onze zakelijke klanten. De aankomende weken gaat er gewerkt worden aan een uitgebreid activiteitenplan voor het Transferium.

De groep bruist van de energie en gaat gezamenlijk de schouders zetten onder de ontwikkeling van de lokale markt. Ons credo: "Delen = Vermenigvuldigen"!

 

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW