Local2Local

Cambridgebar lanceert als Local2Local-hub met openingsborrel en - proeverij op donderdag 10 maart!

Studentencafé Cambridgebar op De Uithof in Utrecht viert de lancering als Local2Local-hub (uitgiftepunt) met een borrel en proeverij op donderdag 10 maart.

Local2Local gaat een hechte samenwerking aan met de Cambridgebar, om zo studenten en ook andere bewoners en bezoekers van De Uithof te bedienen met vers en gezond eten uit de streek, tegen eerlijke, betaalbare prijzen. Studenten kunnen online hun boodschappen bij Local2Local bestellen (voor woensdagmiddag 12:00 uur) en vervolgens ophalen bij de hub (elke maandag tussen 16:00 en 19:00 uur).

Speciaal voor de lancering stelden Cambridgebar en Local2Local de Luxetas 1 persoon samen met een keur aan producten, genoeg voor een week voor 1 persoon, voor een bijzondere prijs. Studenten (en anderen) kunnen deze los bestellen of een 4-wekelijks abonnement nemen.

Lucia Dam van de Cambridgebar: "We zijn superenthousiast over deze samenwerking. Als hub bieden wij studenten en andere klanten een mooie service, steunen wij de boeren in de streek en de lokale, duurzame voedselketen, en dragen wij bij aan een gezonde samenleving."

De komende weken zal er op De Uithof geflyerd worden voor het (studenten)aanbod van Local2Local.

Iedereen is van harte welkom bij de opening, van 17:00 tot 20:00 uur, waar (gratis) geproefd kan worden van biologische fruitsappen van Fruitbedrijf William Pouw, streekbieren van Brouwerij Hommeles, jenevers en likeuren van Biospirits, in combinatie met fruit van Redlove en verscheidene kazen van kaasboerderij van Rossum en worsten van FarmersGold, met prijswinnend brood van Restaurant Vroeg.

Local2Local geeft ter viering van de hub-opening ook 10 Local2Local-tassen vol lekkers weg. Om kans te maken op 1 van deze tassen worden mensen opgeroepen vrienden te taggen in een reactie onder het Facebookbericht over dit event of onder de event-pagina.

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW