Local2Local

Betuws Wijndomein lanceert nieuwe jaargang parelwijn: LingeParelDag op zondag 29 mei 2016

Op zondag 29 mei presenteert het Betuws Wijndomein de nieuwe jaargang mousserende wijnen; de LingeParel Wit en Rosé. Graag verwelkomen we u en uw gasten tussen 13:00 - 18:00 uur op het wijndomein met een sprankelend glas parelwijn. Natuurlijk kan er daarna ook geproefd worden van de nieuwe jaargangen stille wijnen! De lancering gaat, zoals voorgaande jaren, gepaard met een culinaire streekmarkt.
 
Culinaire markt
Verzamel uw hapjes en drankjes op de culinaire markt en maak een wandeling door de wijngaard. Onderweg vertellen diverse informatieborden u meer over het wijnmaakproces en de verschillende druivensoorten die zich in de wijngaard bevinden. Voel de ontspanning van de omgeving van de wijngaard en leer tegelijkertijd meer over de Nederlandse wijnen!
 
Mocht u zondagmiddag 29 mei verhinderd zijn, proef onze wijnen dan op een ander wijngaardevenement of bij één van de betere restaurants, wijnbars of wijnwinkels! En bij Local2Local, natuurlijk!
 
Er is altijd iets te beleven op het Betuws Wijndomein, we zijn het hele jaar open en de mogelijkheden tot evenementen zijn nagenoeg onbeperkt! Kijk voor gedetailleerde evenementen informatie over o.a. Aanschuiftafels, High Wines en het Wijnland Restaurant in de agenda!

Met vriendelijke groet,
 
Diederik Beker
Wijnmaker

© 2019 Local2Local · Over ons · Klantenservice · Algemene Voorwaarden · Privacy Statement Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW