Local2Local

Betuws Supersap

De zomer van 2018 was de warmste in de laatste 300 jaar, de fruitoogsten zijn dan ook optimaal geweest. De appels en peren kunnen niet voller van smaak zijn.

De Betuwse fruitteler André Erkom uit Geldermalsen gaat in samenwerking met Local2Local speciale appel-, peren- en appel-perensappen maken onder de toepasselijke naam 'Betuws Supersap'. 

Supersap-telers André en Corine van Erkom

Betuws Supersap is afkomstig van André en Corine van Erkom uit Geldermalsen. Zij telen appels van diverse rassen, waaronder oude rassen zoals zoete Ermgaard, Sterappel, Alkmene, Delbare, Elstar en Jonagold. De peren zijn ook overheerlijk: Conference, Gieser Wildeman, Saint Remy en Doyenne du Comice. Met deze zomer achter ons ideaal fruit voor Betuws Supersap!

André en Corine hebben Local2Local vanaf het begin omarmd en wij helpen hen. Help ons mee en bestel! Met de aankoop van Betuws Supersap steun je André en Corine en de lokale voedselcultuur en economie.

Bestel Betuws Supersap!

Bij voldoende bestellingen gaan we het fruit persen. Na de pers is de levertijd 2 weken. Wij houden je netjes op de hoogte van de voortgang.

Een doos bestaat uit 12 flessen van 0.75 liter en er zijn drie soorten sap verkrijgbaar: appel, peer en appel-peer.

Prijs per doos: € 20,40, excl 6% btw (= per fles: € 1,70, excl 6% btw)

Bezorgkosten in provincie Utrecht en West Betuwe:

  • t/m 5 dozen: € 5,-
  • per pallet, 60 dozen met 720 flessen: € 25,-

Deze prijzen gelden voor zowel zakelijke als consumentenbestellingen. De betaling gaat per factuur.

Betuws Supersap is 2 jaar houdbaar en hoeft niet gekoeld bewaard te worden. Je kunt dus zonder probleem veel op voorraad nemen!

Van de Betuwe, voor iedereen!

Wil je een bestelling van een grotere volume plaatsen?
Neem dan contact met ons op via [email protected].


Zij gingen je al voor